• Groot aanbod stedentrips
 • Zeer veel steden informatie
 • Direct boeken en alle informatie verzameld

Athene staat uiteraard vooral bekend als de hoofdstad van Griekenland, maar wist je dat dit ook de oudste hoofdstad van Europa is? Mede dit interessante weetje heeft er voor gezorgd dat Athene door de jaren heen een van de populairste bestemmingen van Europa is geworden voor een stedentrip. Tijdens een stedentrip Athene zal je dan ook niet alleen kunnen genieten van de interessante voordelen die zijn verbonden aan de indrukwekkende toeristische infrastructuur van de stad, daarnaast kan je hier eveneens enkele van de interessantste bezienswaardigheden van Europa terugvinden.

Bezienswaardigheden van Athene

De bezienswaardigheden die in de Griekse hoofdstad zijn terug te vinden vormen voor veel reizigers de belangrijkste reden om een stedentrip Athene te ondernemen. Ben je eveneens benieuwd welke prachtige monumenten uit de Griekse geschiedenis in Athene bewaard zijn gebleven? Wij zetten de belangrijkste graag even voor jou op een rijtje!

 • Akropolis van Athene

De eerste bezienswaardigheid die je tijdens een stedentrip Athene absoluut gezien moet hebben is uiteraard de Akropolis. Deze indrukwekkende tafelberg beschikt over een hoogte van 156 meter en kijkt uit over de Griekse hoofdstad. Op deze berg zijn diverse prachtige en zeer belangrijke bezienswaardigheden terug te vinden. Je kan al deze monumenten trouwens gewoon te voet ontdekken. Denk hierbij niet alleen aan het bekende Parthenon, maar ook aan de oude Athenatempel, het Heiligdom van Artemis Brauronia en uiteraard is er ook nog de Nikètempel. Hoe dan ook, wanneer je enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden uit de Griekse geschiedenis met eigen ogen wil aanschouwen, dan is een bezoek brengen aan de Akropolis van Athene voor jou ongetwijfeld een absolute aanrader. De Akropolis behoort volgens de gewaardeerde Travelers Choice Awards van de website Tripadvisor overigens tot de 25 beste bezienswaardigheden van Europa. Ongetwijfeld een extra reden om er eens een bezoekje aan te brengen!

 • Parthenon

Het Parthenon maakt onderdeel uit van de Akropolis van Athene en vormt de ruïnes van een tempel die werd gebouwd ter ere van Athena Parthenos. Zij was de beschermgodin van de stad. Het is opvallend dat er nog zoveel van deze tempel op vandaag te bezoeken is. Diverse andere bouwwerken uit dezelfde periode zijn herleid tot niets meer dan enkele veredelde ruïnes. Hoewel deze tempel op vandaag nog slechts een schijn is van wat ze ooit was biedt ze bezoekers toch een uitstekend beeld van hoe imposant het bouwwerk ooit moet zijn geweest. Tijdens een stedentrip Athene mag een bezoek aan het Parthenon dan ook beslist niet op de planning ontbreken.

 • Plaka

Wie houdt van de typische, Griekse gezelligheid en tijdens zijn of haar stedentrip graag wenst te kuieren tussen prachtige, eeuwenoude straten dient beslist even de buurt van Plaka te ontdekken. Deze oude volksbuurt is gelegen tussen Monastiraki en Syntagma. Je vindt deze buurt eveneens terug ten noorden van de Akropolis van Athene. Op vandaag is ze bijzonder populair bij toeristen, vooral omdat je hier ook tegenwoordig nog steeds de authentieke Griekse sfeer kan terugvinden. Tijdens een bezoek aan Plaka kan je eveneens genieten van de sfeer op de Romeinse Agora (een plaatselijke markt).

 • Nationaal Archeologisch Centrum

De Griekse geschiedenis is er een die tot de meest fascinerende van de wereld behoort. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat er door de jaren heen verschillende zeer belangrijke archeologische vondsten zijn gedaan in dit land. Een groot deel van deze vondsten zijn vandaag de dag te bezichtigen in het Nationaal Archeologisch Centrum in Athene. Dit riante museum beschikt over diverse interessante collecties die iedereen maar wat graag zal willen ontdekken.

 • Agora van Athene

Minstens van even groot historisch belang, maar helaas een stuk minder toeristisch is de zogenaamde Agora van Athene. Toegegeven, van het oude stadscentrum is tegenwoordig niet zoveel meer te bezichtigen, maar de locatie alleen al ademt een enorme hoeveelheid geschiedenis uit. Daar komt bij dat hier ook op vandaag wel degelijk nog een aantal zeer interessante bezienswaardigheden zijn terug te vinden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de Tempel van Hephaistos en de Stoa van Attalus. Stuk voor stuk bouwwerken die het bezoeken meer dan waard zijn!

 • Akropolismuseum

Om de vondsten op de Akropolis te beschermen werd er voor gekozen om hier een speciaal museum voor op te richten. Dit museum, welke de naam van de Tafelberg draagt behoort tot een van de belangrijkste archeologische musea die er in de wereld is terug te vinden. De collectie omvat op moment van schrijven dan ook meer dan 4000 voorwerpen die rechtstreeks lijken weggeplukt uit de Griekse Mythologie. Het Akropolismuseum is op vandaag samen met de gelijknamige Tafelberg een van de vaakst bezochte locaties die de Griekse hoofdstad te bieden heeft.

 • Lycabettus

Tijdens een verblijf in Athene valt ongetwijfeld de imposante Lycabettus heuvel op die eigenlijk van overal in de stad goed zichtbaar is. In het midden van de berg prijkt een standbeeld van wat het moderne Athene moet voorstellen, maar dat is niet de belangrijkste reden waarom deze berg op vandaag door nagenoeg iedere toerist wordt aangedaan. Vanaf deze locatie heb je namelijk een subliem, panoramisch uitzicht over de hoofdstad van Griekenland. Volgens een onderzoek zou meer dan negentig procent van de foto’s voor de postkaarten die een panoramisch beeld verstrekken van de stad hier genomen zijn.

 • Tempel van de Olympische Zeus

De Tempel van de Olympische Zeus was ooit de grootste tempel van Zeus. Dit ronduit indrukwekkende bouwwerk was zoals de naam reeds laat vermoeden gewijd aan de God Zeus en is gelegen aan de zuidkant van de Griekse hoofdstad. Je vindt hem terug tussen de Akropolis en de rivier Ilissos. Hoewel er op vandaag niet veel meer over is van de tempel moet iedereen tijdens een stedentrip in de Griekse hoofdstad de overblijfselen zonder twijfel gezien hebben.

Voordelige excursies boeken

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om de belangrijkste bezienswaardigheden van de Griekse hoofdstad te ontdekken, al dan niet met een persoonlijke gids? Zou je graag de omgeving van Athene willen ontdekken, maar wil je niet doelloos rondrijden? In al deze verschillende gevallen is het interessant om de mogelijkheden van Viator.com te ontdekken. Deze uiterst betrouwbare website biedt haar klanten immers de mogelijkheid om enkele sublieme tochten in en rond Athene te boeken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Openbaar vervoer in Athene

Eén van de populairste mogelijkheden voor toeristen om zich te verplaatsen in Athene is door gebruik te maken van het uitgebreide metronetwerk. Indien je een ritje wenst te boeken met de metro ben je hier voor minder dan 1 euro klaar mee. Wil je graag een ticket dat gedurende 24 uur geldig blijft, ongeacht het aantal ritten? Dan ben je ongeveer het drievoud kwijt. Tickets voor de metro zijn niet alleen te koop in de vele stations, maar ook in de kiosken die je langs de straat terug kan vinden evenals bij straatverkopers. Mochten er dan toch delen van de stad zijn die niet bereikbaar zijn middels de metro, dan is het nog steeds mogelijk om de bus te nemen.

Heb je het niet zo begrepen op de metro en zou je liever gebruik willen maken van privé transport in Athene? Ook dat is mogelijk. Meteen bij aankomst in de stad zullen ongetwijfeld de gele taxi’s opvallen. De chauffeurs zijn over het algemeen relatief eerlijk, al durven ze wel eens de meter vergeten aan te zetten. Hier de nodige aandacht aan spenderen is dan ook beslist aan te raden.

Athene is geen stad die uitnodigt om met de fiets te verkennen. Hoewel er verspreid over de stad verschillende locaties zijn terug te vinden waar je een fiets kan huren is dit ronduit gevaarlijk. De rijstijl van de chauffeurs in de Griekse hoofdstad is immers behoorlijk agressief. Daarnaast zijn er niet veel fietspaden waardoor vaak zeer gevaarlijke situaties ontstaan. Het te voet ontdekken van een stukje van de stad is dan weer wel een aanrader. Het stadsdeel tussen de Akropolis en de omliggende monumenten is immers geheel autovrij waardoor je in alle rust enkele prachtige monumenten kan aanschouwen.

Tot slot, in tegenstelling tot de meeste andere Europese grootsteden bestaat er in Athene (op moment van schrijven) geen specifieke, toeristische kaart die je korting verstrekt voor bezienswaardigheden en het openbaar vervoer in de stad.

Aanbod bekijken
 • Athene-bezienswaardigheden
 • Bezienswaardigheden-athene
 • Athene-stedentrip
 • Stedentrip-athene
stedentrips goedkoop
 • Leuke aanbiedingen
 • Groot assortiment
 • Online klantenservice
Klantbeoordeling

8,7

BEKIJK AANBOD
 • Beste prijs garantie
 • Geen extra kosten
 • 510.000 hotels
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD
stedentrips-nl
 • +1000 hotels
 • Aanbiedingen
 • Uitgebreid aanbod
Klantbeoordeling

7,8

BEKIJK AANBOD
Vergelijk stedentrips
 • Hotel+ticket
 • Excursies bijboeken
 • Transfer mogelijk
Klantbeoordeling

7,4

BEKIJK AANBOD
stedentrip aanbieding
 • Beste touroperator
 • +40 jaar ervaring
 • Enthousiast team
Klantbeoordeling

8,6

BEKIJK AANBOD

Athene is de hoofdstad van Griekenland en dus is het vanuit Nederland op tal van verschillende manieren mogelijk om naar deze bestemming te vliegen. Uiteraard kan je er voor kiezen om te vliegen met KLM, maar ook Aegean Airlines, Olympic Air en Bulgaria Air bieden je al dan niet rechtstreekse vluchten aan naar deze bijzondere stad. Wil je graag zo voordelig mogelijk vliegtickets Athene boeken? In dat geval is het wellicht een aanrader om te kijken naar een echte low budget maatschappij zoals Ryanair. Zij vliegen je vaak voor een appel en een ei naar enkele van de mooiste steden die Europa te bieden heeft.

Goedkope vliegtickets naar Athene

Het ontbreken van een tweede luchthaven in Athene of omgeving zorgt er voor dat veel reizigers vaak denken dat ze een behoorlijk bedrag zullen moeten betalen voor hun vliegticket naar de Griekse hoofdstad. Dit is echter absoluut niet het geval. Athene Airport verwelkomt namelijk niet alleen dagelijks lijnvluchten van de gevestigde luchtvaartmaatschappijen, daarnaast kan je bijvoorbeeld ook een vlucht met Ryanair naar deze luchthaven boeken. Hoe dan ook zijn de tarieven die voor een vliegticket Athene in rekening worden gebracht vaak afhankelijk van verschillende factoren. Niet alleen de luchtvaartmaatschappij is hier voor verantwoordelijk, hetzelfde kan ook gezegd worden voor de periode in het jaar waarin je naar Athene vliegt en ook de dag van vertrek of aankomst kan een grote invloed op het prijskaartje uitoefenen. Vooraleer een van de vliegtickets Athene te boeken is het dan ook altijd de moeite waard om even een objectieve vergelijking uit te voeren. Alleen op die manier ben je er immers zeker van dat je kiest voor het scherpst geprijsde ticket.

Athene Airport

De luchthaven van Athene wordt met recht en rede aanzien als de modernste van Griekenland en een van de modernste die Europa te bieden heeft. Voluit heet deze luchthaven Athens Eleftherios Venizelos International Airport. De luchthaven is gelegen nabij het dorpje Spata en dat op een afstand van zo’n 30 kilometer ten opzichte van het centrum van de stad. Omwille van het vaak hectische verkeer werd er in de zomer van 2004 voor gekozen om een nieuwe, snelle spoorverbinding te bouwen. De sneltram brengt reizigers vandaag de dag dan ook in een mum van tijd en tevens op zeer voordelige wijze van de luchthaven naar hartje Athene.

Ondanks het feit dat er een nieuwe spoorverbinding werd gebouwd blijft het verkeer over de weg nog steeds behoorlijk druk. Op rustige momenten duurt een transfer per taxi van de luchthaven naar het centrum zo’n 30 minuten, maar op drukke tijdstippen kan je al snel een uur onderweg zijn. Wil je deze drukte ontlopen? Dan biedt metro lijn 3 je de perfecte oplossing. Deze metro rijdt twee keer per uur tussen de luchthaven en het metrostation Aghia Marina welke is gelegen ten westen van de hoofdstad. Van hieruit is het zeer eenvoudig mogelijk om verder te reizen met de metro Syntagma of Monastiraki, afhankelijk van de exacte locatie in Athene waar je verblijft. De gemiddelde reistijd ligt in deze gevallen ongeveer rond de 40 minuten.

Heb je het toch niet helemaal begrepen op de metro en wil je liever een taxi nemen? De officiële taxi’s van Athene wachten je op aan exit 3 bij de aankomsthal. Hou er bij het vertrek aan de luchthaven rekening mee dat de taxichauffeur zijn meter aanzet. Indien niet is het aan te raden om voor vertrek de prijs af te spreken.

WTC-vliegtickets
 • 1.000.000+ klanten
 • 30 jaar ervaring
 • 1# van NL
Klantbeoordeling

8,3

BEKIJK AANBOD
vliegtickets-boeken
 • Beste aanbieder NL
 • Gratis annuleren
 • Goedkoopste tickets
Klantbeoordeling

9,1

BEKIJK AANBOD
vliegtickets-tix
 • Zoover Award 2015
 • Zoek op budget
 • Vluchten vergelijken
Klantbeoordeling

7,5

BEKIJK AANBOD
Schipholtickets
 • Eenvoudig boeken
 • Betrouwbaar
 • Online vergelijken
Klantbeoordeling

8,5

BEKIJK AANBOD
cheaptickets-vliegtickets
 • Betalen met iDeal
 • Snelle bevestiging
 • Online vergelijken
Klantbeoordeling

8,0

BEKIJK AANBOD

Heb je er voor gekozen om een stedentrip naar Athene te boeken? In dat geval zal je natuurlijk graag een goed beeld willen hebben van de verschillende hotels die je in de Griekse hoofdstad kan boeken. De toeristische infrastructuur van Athene is er een die je van een Europese hoofdstad mag verwachten. Hier zijn dan ook overnachtingsadressen terug te vinden naar ieders wens. Ben je op zoek naar een betaalbare accommodatie in Athene met een basis aan comfort of wil je liever kunnen genieten van een ruim aanbod aan luxueuze faciliteiten? Het behoort in deze indrukwekkende, historische stad allemaal tot de mogelijkheden!

Goedkope hotels in Athene

Ondanks de huidige economische situatie in de Griekse hoofdstad moet het gezegd dat Athene een opvallend rijke toeristische infrastructuur heeft. Het aantal voordelige verblijfadressen voor met name backpackers of mensen die gewoon geen waarde hechten aan een luxueuze accommodatie is relatief beperkt. Wanneer je tijdens een stedentrip Athene graag zo voordelig mogelijk, maar wel nog steeds comfortabel wenst te overnachten zijn er toch een aantal adressen die het bekijken meer dan waard zijn.

De twee populairste hotels in Athene die je kan boeken voor een zeer voordelige overnachtingsprijs en die je bovendien nog voorzien van een behoorlijk aantal interessante faciliteiten zijn het [eafl id=411 name=”Booking Athene Orion hotel” text=”Orion Hotel”] en het [eafl id=412 name=”Booking Athene Kimon Athens Hotel” text=”Kimon Athens Hotel”]. Beide accommodaties voorzien je als reiziger niet alleen van een gunstige locatie, daarnaast kan je ook steevast rekenen op verzorgde kamers die zijn voorzien van een ruime basis aan comfort. Op deze manier onderneem je een stedentrip Athene tegen een wel erg voordelige kostprijs terwijl je op vlak van comfort toch niet teveel moet inboeten!

Luxueuze hotels in Athene

Zoals eerder reeds aangegeven valt het bij een bezoek aan de Griekse hoofdstad meteen op dat hier verschillende imposante en zeer luxueuze hotels zijn terug te vinden. Tijdens een wandeling doorheen de stad hoef je niet zoveel moeite te doen om onder de indruk te raken van al het moois dat de Griekse hoofdstad voor haar reizigers in petto heeft. Enkele van de beste hotels van Athene zijn met name het [eafl id=413 name=”Booking parijs King George Hotel” text=”King George Hotel”], het Grecotel Pallas Athenea, het Hotel Grande Bretagne en uiteraard mogen we ook het wereldwijd bekende [eafl id=414 name=”Booking Parijs Electra Palace hotel Athens” text=”Electra Palace hotel Athens”] niet over het hoofd zien. Al deze hotels voorzien je als gast niet alleen van een subliem uitzicht op de Akropolis van Athene, daarnaast kan je ook nog eens genieten van zeer luxueus opgezette kamers en zijn er voldoende faciliteiten beschikbaar om je een volledige vakantie het beste van het beste te bieden.

hotels-boeken-stedentrip-booking
 • Gratis annuleren
 • Nederlands
 • Breed aanbod
Klantbeoordeling

8,5

BEKIJK AANBOD
stedentrips goedkoop
 • Vergelijken
 • Extra voordeel
 • Geen boekingskosten
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD
 • Beste prijs garantie
 • Geen extra kosten
 • 510.000 hotels
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD
Vergelijk stedentrips
 • Hotel+vliegticket
 • Excursies bijboeken
 • Transfer mogelijk
Klantbeoordeling

7,4

BEKIJK AANBOD
stedentrip aanbieding
 • Beste touroperator
 • +40 jaar ervaring
 • Enthousiast team
Klantbeoordeling

8,6

BEKIJK AANBOD

Wanneer je arriveert in Athene valt meteen op dat het verkeer hier vrij hectisch is. De bestuurders in de Griekse hoofdstad hanteren een vrij agressieve rijstijl waardoor het niet meteen uitnodigend is om hier een auto te huren. Toch zijn er heel veel reizigers die er wel degelijk voor kiezen om eigen vervoer te voorzien tijdens hun vakantie. Waarom? Zeer eenvoudig. Niet alleen Athene op zich is zeer bezienswaardig, ook het achterland van de stad nodigt uit om te ontdekken. Hier zijn op vandaag nog tal van typisch Griekse dorpjes te ontdekken en daarnaast heb je vanaf verschillende locaties een subliem uitzicht over de Griekse hoofdstad met haar imponerende Akropolis. Zou je tijdens je stedentrip Athene graag ook meer willen zien dan alleen maar de stad zelf? Dan is een auto huren ook voor jou ongetwijfeld een interessante keuze!

Auto huren in Athene bij Hertz

In het centrum van de Griekse hoofdstad zijn meerdere vestigingen terug te vinden van het populaire autoverhuurbedrijf Hertz. In het hart van de stad zijn drie locaties terug te vinden waar je een kwalitatieve en veelal ook scherp geprijsde huurwagen kan boeken. Verblijf je aan de rand van de stad? Ook dat is geen probleem. Zelfs aan de Akti Miaouli & Ag. Nikolaou 67, welke op een schiereiland net buiten de stad is gelegen is een vestiging van het bedrijf terug te vinden. Hier kan je een keuze maken uit een ruim aanbod aan huurauto’s die je niet alleen perfect van dienst kunnen zijn in het centrum van de stad, maar ook wanneer je de omgeving van Athene wenst te ontdekken.

Auto huren bij Sunnycars

Heb je het om een of andere reden niet zo te spreken over het het aanbod van Hertz? In dat geval kan je er ook nog voor kiezen om een auto in Athene te huren bij Sunnycars. Reizigers die arriveren op de luchthaven van Athene beschikken meteen over de mogelijkheid om hun huurauto op te halen. Aanbieder Sunnycars rekent bijvoorbeeld geen extra kosten, heeft een Nederlands noodnummer dat 24/7 bereikbaar is en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.  Zo kan je optimaal genieten van je vervoer tijdens je stedentrip in Athene en bovendien is ook het afleveren van de auto kinderspel. Ook gebruikmaken van de mogelijkheden die Sunnycars in Athene te bieden heeft is dan ook beslist een aanrader!

auto-huren-stedentrip-hertz
 • Beste prijsgarantie
 • Geen annuleringskosten
 • Geen extra kosten
Klantbeoordeling

6,0

BEKIJK AANBOD
autoeurope-autoverhuur
 • Geen creditcardkosten
 • +60 jaar ervaring
 • Mobiele apps
Klantbeoordeling

7,1

BEKIJK AANBOD
cardelmar-auto-huren
 • Geen eigen risico
 • Gratis annuleren
 • Geen extra kosten
Klantbeoordeling

8,1

BEKIJK AANBOD
alamo-autoverhuur
 • No-Risk garantie
 • +2000 locaties
 • Geen extra kosten
Klantbeoordeling

7,4

BEKIJK AANBOD
cheapcars-autoverhuur
 • Gratis annuleren
 • +1000 aanbieders
 • Geen extra kosten
Klantbeoordeling

6,0

BEKIJK AANBOD
 • handbagage ryanair

  De afmetingen en regels van de handbagage bij Ryanair

  Wanneer je er voor kiest om voor je stedentrip een vlucht met Ryanair te boeken en je graag de kostprijs van je vlucht zoveel mogelijk wenst te beperken kan het interessa

  Lees verder
 • Verken Dublin in een Hop on Hop Off bus

  Heb je een stedentrip Dublin geboekt, maar verblijf je slechts enkele dagen in deze Ierse stad? Wil je tijdens je korte verblijf graag zoveel mogelijk van de stad gezien

  Lees verder
 • shoppen Londen oxford street

  Londen, heerlijk shoppen voor ieders budget

  Ieder jaar opnieuw boeken veel mensen een stedentrip Londen, niet alleen om er kennis te maken met de vele bezienswaardigheden van de stad, maar ook om er heerlijk te gaa

  Lees verder
 • online stedentrip boeken

  Online stedentrip boeken financieel zeer interessant

  Zou je graag binnenkort een stedentrip boeken, maar wil je het kostenplaatje van je reis zoveel mogelijk beperken? In dat geval kan het voor jou een interessante mogelijk

  Lees verder
 • Alles over winkels op Schiphol

  De luchthaven van Schiphol wordt tot één van de beste luchthavens van Europa gerekend. Dit niet alleen omwille van de veiligheid en de hoge mate aan service die je

  Lees verder
 • Openbaar vervoer eindhoven

  Openbaar vervoer naar vliegveld Eindhoven

  Ben je er niet zo voor te vinden om je met eigen vervoer in het drukke verkeer in en rond Eindhoven te moeten begeven? Dat hoeft ook helemaal niet! Gelukkig kan je ook me

  Lees verder
 • Hoe echt goedkope vliegtickets vinden?

  Wanneer je een vakantie naar het buitenland wenst te boeken zal je er in het merendeel van de gevallen voor kiezen om een vlucht te boeken. Vooral wanneer je een reis naa

  Lees verder
 • Met de trein op stedentrip, stedentrips binnen handbereik

  Steeds meer mensen die een stedentrip boeken kiezen er voor om gebruik te maken van de trein als transportmiddel. De treinen van NS International waaronder de Thalys, ICE

  Lees verder
 • Musicals in Londen, een onvergetelijke ervaring

  Tijdens een stedentrip Londen zal je er niet voor willen kiezen om 's avonds gewoon in je hotel of andere accommodatie te blijven. Londen is namelijk een stad die je de k

  Lees verder
 • Op stedentrip vanaf Eindhoven, goedkoop op vakantie

  Wanneer je woonachtig bent in de omgeving van Eindhoven of wanneer je de drukte van andere Nederlandse luchthavens zoals deze van Schiphol het liefst wil ontwijken kan je

  Lees verder

Over Stedentripidee

Op stedentripidee.nl vindt u de leukste aanbiedingen voor uw geweldige stedentrip.!

Waarom Stedentripidee?

 • Groot aanbod stedentrips
 • Zeer veel steden informatie
 • Direct boeken en alle informatie verzameld

Handige links

Partners