• Groot aanbod stedentrips
 • Zeer veel steden informatie
 • Direct boeken en alle informatie verzameld

Istanbul staat algemeen bekend als een van de meest magische steden die er in de wereld zijn terug te vinden. Deze Turkse metropool huisvest 13 miljoen inwoners en is gelegen op de grens van Europa en Azië. Hoewel er als historische hoofdsteden vaak wordt verwezen naar namen als Rome en Athene heeft ook Istanbul een zeer belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis. Ze was namelijk de hoofdstad van drie van de grootste rijken ooit, namelijk het Romeinse Rijk, het Byzantijnse Rijk en het Ottomaanse Rijk. Verschillende indrukwekkende monumenten zorgen er in combinatie met de adembenemende uitzichten over de Bosporus voor dat het op vandaag een van de populairste bestemmingen van Europa (en Azië) is geworden voor het beleven van een onvergetelijke stedentrip.

Bezienswaardigheden in Istanbul

Dat Istanbul een stad is met een ongelofelijk rijke geschiedenis blijkt onder meer uit de aanwezigheid van tal van unieke en imposante bezienswaardigheden. We hebben de monumenten die je tijdens een stedentrip Istanbul absoluut niet mag missen even voor je op een rijtje gezet:

 • Blauwe Moskee of Sultan Ahmetmoskee

Door de jaren heen is dit indrukwekkende bouwwerk uitgegroeid tot het belangrijkste herkenningspunt van de stad Istanbul. Bovendien is het vaak de eerste bezienswaardigheid die bezoekers van de stad absoluut gezien willen hebben. De Blauwe Moskee is op zich zeer indrukwekkend, dat geldt ook voor het plein waaraan ze gelegen is. Je vertoeft hier in een ontspannende oase van groen terwijl tal van prachtige fonteinen het plein een extra touch geven. Let op, bij het betreden van de moskee moet je schoeisel uitgedaan worden. Het is mogelijk dat je op vlak van interieur een beetje teleurgesteld wordt, maar ondanks de relatieve eenvoud er van heerst er toch een opmerkelijke spiritualiteit die behoorlijk zeldzaam genoemd kan worden.

 • Topkapı Paleis

Met stip de tweede indrukwekkendste bezienswaardigheid van Istanbul is het Topkapı Paleis. De toegang tot het paleis wordt geboden door de keizerlijke poort. Van zodra je, je binnen de muren van het paleis begeeft zal je merken dat deze bestaat uit een wirwar van binnenplaatsen. Op het eerste zicht lijkt dit een beetje vreemd, maar toch zijn ze heel zorgvuldig uitgekozen. Op de eerste binnenplaats vindt je de Aya Irini terug waarna je door de Poort van Geluk (klinkt goed niet?) in de tweede binnenplaats terechtkomt. Hier waren vroeger de keukens van het paleis gevestigd evenals de verblijfplaatsen van de vrouwen van de sultan. De derde binnenplaats biedt je toegang tot de troonzaal evenals de bibliotheek van Ahmet III en de schatkamer. Op de vierde binnenplaats is een café-restaurant terug te vinden van waaruit je een subliem uitzicht hebt over de Bosporus.

Tip:

Combineer een bezoek aan de Blauwe Moskee met het Topkapı Paleis onder begeleiding van een ervaren gids door een twee in een tour te boeken bij Viator.com. Deze tour kan reeds geboekt worden voor een prijs vanaf 35 euro en duurt zo’n 3 uur en 30 minuten. Na afloop van deze tour kan je meteen de twee indrukwekkendste bezienswaardigheden die Istanbul te boeken heeft van je verlanglijstje schrappen.


 • Grand Bazaar

Geen stedentrip Istanbul zonder een bezoek te brengen aan de altijd weer even hectische Grand Bazaar. De Grand Bazaar doet haar naam alle eer aan, want is officieel erkend als een van de grootste overdekte markten die er in de wereld zijn terug te vinden. Het indrukwekkende winkelgebied bestaat uit zomaar even 58 straten die samen goed zijn voor meer dan 6000 winkeltjes. Opgelet, wanneer je de Grand Bazaar gaat bezoeken is het altijd interessant om te onthouden via welke poort je binnen bent gekomen. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat je zal verdwalen in deze wirwar van straatjes waar werkelijk altijd een enorme drukte heerst.

 • Aya Sofia

Na het aanschouwen van de Blauwe Moskee is ieder ander soortgelijk monument waarschijnlijk veel minder indrukwekkend, maar dat neemt niet weg dat ook een bezoekje aan de Aya Sofia absoluut niet op je verlanglijstje mag ontbreken. Deze moskee, die is terug te vinden op het Sultanahmetplein beschikt over een indrukwekkende koepel met een hoogte van 56 meter. Verschillende van de prachtige goudmozaïeken van vroeger zijn op vandaag nog steeds te bezichtigen. Vergeet ook zeker niet om na je bezoek aan de moskee even naar de achterzijde van het gebouw te lopen. Hier is namelijk de fontein van Ahmet III uit 1728 terug te vinden, een ronduit indrukwekkend voorbeeld van Osmaanse rococo.

 • Bosporus

Wat zou Istanbul zijn zonder haar levensader die luistert naar de naam Bosporus? De zeestraat die de stad in twee verdeelt is mede verantwoordelijk voor de unieke uitzichten waar je hier iedere dag opnieuw van kan genieten. Hoewel het aanschouwen van de Bosporus een van je favoriete bezigheden zal zijn tijdens een stedentrip Istanbul is ook er op varen een uitermate populaire activiteit onder toeristen. Viator.com biedt je verschillende excursies aan over de Bosporus en zelfs een uitstapje naar de Zwarte Zee behoort tot de mogelijkheden! Mag het allemaal wat luxueuzer zijn? Boek dan eens een “Dinner and Belly-Dancing Cruise”. Deze cruise kan bij Viator.com worden geboekt vanaf een prijs van 80 euro en zorgt zonder enige twijfel voor een onvergetelijke avond.

 • Galatatoren

In het Europese gedeelte van Istanbul vinden we de Galatatoren terug. Deze indrukwekkende toren is mede bepalend voor het uitzicht van de skyline van Galata en is vooral populair onder toeristen omwille van het ronduit prachtige panorama dat je vanaf de bovenste verdieping hebt over de stad en haar omgeving. In de toren is bovendien ook een restaurant terug te vinden waar je na een lange uitstap een lekker hapje kan eten.

Istanbul Sightseeing Pass

Wil je tijdens je stedentrip Istanbul graag zo weinig mogelijk tijd verliezen en ben je op zoek naar een mogelijkheid om alle bezienswaardigheden van deze stad tegen een zo voordelig mogelijk prijskaartje te bezoeken? In dat geval kan het interessant zijn om de Istanbul Sightseeing Pass aan te vragen via de website Viator.com. Door gebruik te maken van deze pass (die reeds kan worden aangekocht voor een prijs vanaf 62 euro) hoef je nergens te wachten in de rij en kan je bovendien genieten van een indrukwekkende hop-on hop-off tour doorheen de stad!

Openbaar vervoer in Istabul

We kunnen gerust stellen dat het openbaar vervoer in Istanbul uitstekend is geregeld. In vergelijking met tal van andere Turkse steden is het werkelijk een plezier om hier gebruik te maken van een van de vele voordelige bussen die het centrum en de omgeving van de stad doorkruisen. Het nemen van de bus vergt wel enige gewenning omdat ze niet altijd dezelfde route nemen. Vaak wordt er een omweg genomen waardoor het belangrijk is dat je precies weet op welke locatie je (ongeveer) moet zijn. Hou er daarnaast ook rekening mee dat de haltes vrij ver uit elkaar gelegen zijn.

Het metrosysteem van Istanbul heeft door de jaren heen een aanzienlijke evolutie meegemaakt. Vroeger was de metro in deze Turkse metropool namelijk niet bedoeld om toeristen te vervoeren, maar op vandaag is dat niet langer het geval. In Istanbul zijn twee metrolijnen terug te vinden, maar in principe is alleen de zuidelijke interessant voor toeristen. Deze zorgt namelijk voor een verbinding tussen Aksaray en de internationale luchthaven Atatürk. Je kan er tijdens een stedentrip Istanbul als toerist eveneens voor kiezen om gebruik te maken van de tramlijn. Deze beschikt over een beginstation in Zeytinburnu en heeft haar eindstation in Kabataş.

Ook het nemen van een taxi is onder toeristen bijzonder populair. De officiële taxi’s kenmerken zich door een gele kleur en zijn in principe overal wel terug te vinden. Taxi’s zijn in Istanbul doorgaans ook zeer goedkoop, maar let op dat de chauffeur zijn meter aanzet! Doet hij dit niet, dan kan er discussie ontstaan over de prijs en zal je altijd teveel betalen.

Aanbod bekijken
 • Blauwe-moskee-Istanbul-stedentrip
 • Istanbul-stedentrip
 • Stedentrip-istanbul-Ayasofya
 • Stedentrip-istanbul-blauwe-moskee
 • Stedentrip-istanbul-skyline
 • Topkapi-paleis-stedentrip-istanbul
stedentrips goedkoop
 • Leuke aanbiedingen
 • Groot assortiment
 • Online klantenservice
Klantbeoordeling

8,7

BEKIJK AANBOD
stedentrip aanbieding
 • Beste touroperator
 • +40 jaar ervaring
 • Enthousiast team
Klantbeoordeling

8,6

BEKIJK AANBOD
Gasamen-stedentrips
 • Voordelig reizen
 • Transfer mogelijk
 • Leuke aanbiedingen
Klantbeoordeling

8,9

BEKIJK AANBOD
Vergelijk stedentrips
 • Hotels en tickets
 • Excursies bijboeken
 • Transfer mogelijk
Klantbeoordeling

7,4

BEKIJK AANBOD
 • Beste prijs garantie
 • Geen extra kosten
 • 510.000 hotels
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD

Het eerste waar je rekening mee zal moeten houden bij het boeken van een stedentrip Istanbul zijn de vliegtickets. Het boeken van vliegtickets Istanbul kan op twee verschillende manieren. Je kan er namelijk voor kiezen om te vliegen op de internationale luchthavens Istanbul Atatürk Airport en Istanbul Sabiha Gökcen Airport. Beide luchthavens hebben een goede reputatie en beschikken over vlotte verbindingen met het centrum van de stad.

Goedkope vliegtickets naar Istanbul

De populariteit van Istanbul als bestemming voor een stedentrip heeft er voor gezorgd dat heel wat luchtvaartmaatschappijen er voor hebben gekozen om deze stad aan te doen. Ook enkele bekende lagekostenmaatschappijen hebben deze keuze gemaakt. Transavia vliegt bijvoorbeeld vanaf de luchthaven van Schiphol naar Istanbul Sabiha Gökcen Airport en ook Germanwings heeft er voor gekozen om dit vliegveld aan te doen. De aanwezigheid van deze lagekostenmaatschappijen zorgt er dan ook voor dat het doorgaans geen enkel probleem is om goedkope vliegtickets Istanbul te boeken.

Istanbul Atatürk Airport

Istanbul Atatürk Airport is de grootste luchthaven van de stad Istanbul. Ze is gelegen ten westen van het stadscentrum en wordt aangevlogen door een groot aantal luchtvaartmaatschappijen. Vanuit Nederland kan je een vlucht boeken bij maatschappijen als met name Jetairfly, KLM, AtlasGlobal, Turkish Airlines en Lufthansa. De luchthaven bestaat uit twee terminals waarvan uitsluitend de tweede wordt gebruikt voor internationale vluchten.

De luchthaven Istanbul Atatürk Airport is het dichtst bij het centrum gelegen. De afstand bedraagt dan ook amper 19 kilometer. Voel je er weinig voor om met de taxi naar het centrum te rijden en wil je liever gebruik maken van de bus of de metro? Dat is geen enkel probleem! De oude stad van Istanbul is vanaf de luchthaven te bereiken door gebruik te maken van de blauwe M1 lijn (metro) of de rode T1 lijn (tram).

Een andere mogelijkheid wordt aangeboden onder de vorm van de bus. De Havatas Shuttle Service brengt je in amper 40 minuten tijd naar Taksim. Deze populaire wijk beschikt niet alleen over heel wat hotels, er zijn ook tal van winkels terug te vinden en ook aan uitgaansgelegenheden is hier geen gebrek. De halte van de Havatas Shuttle Service is gelegen op amper 500 meter van het Taksimplein van waaruit alle delen van de stad goed bereikbaar zijn.

Istanbul Sabiha Gökcen Airport

Wat veel reizigers niet weten is dat Istanbul nog over een tweede internationale luchthaven beschikt. Deze luistert naar de naam Istanbul Sabiha Gökcen Airport en is gelegen op 45 kilometer afstand van het centrum. Omwille van de relatief grote afstand en in combinatie met het hectische verkeer in en rond de stad is het aangeraden om rekening te houden met een vrij lange transfertijd. Breng je hotel bij een late check-in hier dan ook bij voorkeur van op de hoogte. De luchthaven Istanbul Sabiha Gökcen Airport wordt vanuit Nederland aangevlogen door de maatschappijen Transavia, Pegasus Airlines, Corendon, Turkish Airlines en Germanwings.

De eenvoudigste mogelijkheid om vanuit Istanbul Sabiha Gökcen Airport naar het centrum te gaan is door gebruik te maken van de bus. Je kan er wat dit betreft voor kiezen om gebruik te maken van de E10 of E11 lijnen naar Kadiköy. Let op, dan ben je nog niet op je eindbestemming. Eenmaal hier aangekomen dien je namelijk nog de ferry te nemen naar het Europese gedeelte van de stad. Zowel de E10 als de E11 bussen vertrekken iedere 20 minuten vanaf de luchthaven en zijn vooral populair door het lage prijskaartje dat er aan verbonden is.

Een tweede mogelijkheid om vanaf Istanbul Sabiha Gökcen Airport naar het centrum te gaan wordt aangeboden onder de vorm van de Havatas Shuttle Service. Deze neemt je mee naar de wijken Taksim en Kadiköy. Deze veilige en populaire busdienst beschikt zowel over verbindingen met het Europese als met het Aziatische gedeelte.

Tip:

Wil je er zeker van zijn dat je op een veilige, comfortabele en bovendien financieel interessante wijze van de luchthaven naar je accommodatie in Istanbul wordt gebracht? In dat geval kan je er ook voor kiezen om een transfer voor aanvang van je stedentrip te boeken via Viator.com. Voor een prijs vanaf slechts 16,23 euro boek je reeds een privé transfer van de luchthaven naar jouw hotel. De chauffeur staat je op de luchthaven op te wachten waardoor je zonder stress aan je avontuur in Istanbul kan beginnen!

WTC-vliegtickets
 • 1.000.000+ klanten
 • 30 jaar ervaring
 • 1# van NL
Klantbeoordeling

8,3

BEKIJK AANBOD
vliegtickets-tix
 • Zoover Award 2015
 • Zoek op budget
 • Vluchten vergelijken
Klantbeoordeling

7,5

BEKIJK AANBOD
vliegtickets-boeken
 • Beste aanbieder NL
 • Gratis annuleren
 • Goedkoopste tickets
Klantbeoordeling

9,1

BEKIJK AANBOD
Schipholtickets
 • Eenvoudig boeken
 • Betrouwbaar
 • Online vergelijken
Klantbeoordeling

8,5

BEKIJK AANBOD
cheaptickets-vliegtickets
 • Betalen met iDeal
 • Snelle bevestiging
 • Online vergelijken
Klantbeoordeling

8,0

BEKIJK AANBOD

Tijdens een stedentrip Istanbul zal je maar wat graag willen kunnen genieten in een comfortabele, gunstig gelegen accommodatie. De toeristische infrastructuur van Istanbul heeft door de jaren heen een enorme groei meegemaakt. Heel wat buitenlandse ketens hebben er voor gekozen om er te investeren en dat heeft geresulteerd in een zeer divers, maar ook bijzonder kwalitatief aanbod aan accommodaties. Verspreid over de stad zijn op vandaag dan ook niet alleen tal van luxueuze hotels terug te vinden, ook extra voordelige verblijfadressen onder de vorm van bijvoorbeeld hostels behoren tot de mogelijkheden.

Goedkope hotels in Istanbul

Ondanks het feit dat er in Istanbul werkelijk zeer luxueuze hotels zijn terug te vinden met een riant wellnesscentrum en uitstekende restaurants is het ook zonder probleem mogelijk om er goedkope hotels te boeken. Veel kamers in deze hotels beschikken overigens over de mogelijkheid om zelf je eten te bereiden. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, want zo beschik je tijdens je stedentrip Istanbul werkelijk over een ongekende vrijheid. Wanneer je graag een van de beste, goedkope hotels Istanbul wenst te boeken raden we je aan om even Golden Flats, Galata Grace, het Sultans Apart Hotel en Amida House te bekijken. Deze hotels staan bekend om hun uitstekende basis aan comfort in combinatie met een prima service en een centrale ligging. Ze kunnen tot slot allen geboekt worden tegen de scherpst mogelijke prijs bij de populaire online boekingssite Booking.com!

Hostels in Istanbul

Wanneer je slechts een beperkt budget voor handen hebt voor het ondernemen van je stedentrip Istanbul is het altijd een goed idee om even het aanbod aan hostels onder de loep te nemen. Omdat ook veel jongeren zich aangesproken voelen tot deze stad is het aanbod aan hostels door de jaren heen aanzienlijk toegenomen. Aanraders op dit vlak zijn met name het Bada Bing Hostel Istanbul, maar ook het Downtown Istanbul Hostel evenals het Levanten Hostel worden bijzonder gewaardeerd door reizigers. Al deze hostels zorgen er voor dat je als reiziger kan verblijven in comfortabele kamers tegen een zeer lage prijs en dat ook nog eens op een centrale locatie. Wil je ook graag een van de hostels boeken die in Istanbul zijn terug te vinden? Dat kan tegen de best mogelijke prijs bij Hostelworld.com!

hotels-boeken-stedentrip-booking
 • Gratis annuleren
 • Nederlands
 • Breed aanbod
Klantbeoordeling

8,5

BEKIJK AANBOD
stedentrips goedkoop
 • Vergelijken
 • Extra voordeel
 • Geen boekingskosten
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD
hostelworld
 • Boekingsgarantie
 • Geen boekingskosten
 • Goedkoop
Klantbeoordeling

9,1

BEKIJK AANBOD
Gasamen-stedentrips
 • Eenvoudig zoeken
 • Veilig betalen
 • Voordelig reizen
Klantbeoordeling

8,5

BEKIJK AANBOD
 • Beste prijs garantie
 • Geen extra kosten
 • 510.000 hotels
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD

Tijdens een stedentrip Istanbul zal je ongetwijfeld in eerste instantie de geheimen van deze prachtige stad willen ontdekken. Wanneer je er voor hebt gekozen om een langer verblijf te boeken kan het echter ook interessant zijn om even de omgeving te verkennen. Hoe interessant en indrukwekkend Istanbul ook mag zijn, ook buiten de stadsgrenzen zijn een aantal pareltjes van formaat terug te vinden. Wil je in alle vrijheid tal van prachtige uitzichtpunten en andere steden ontdekken? In dat geval is het huren van een auto bij een betrouwbaar verhuurbedrijf als Hertz of CarDelMar steeds een interessante keuze!

Auto huren in Istanbul bij Hertz

In Istanbul zijn twee vestigingen terug te vinden van het wereldwijd bekende autoverhuurbedrijf Hertz. Het betreft een vestiging aan de Kocatepe, Abdülhak Hamit Cd. evenals een op de Feneryolu, Zahit Bey Sok. No:15. Beide vestigingen bieden je de mogelijkheid om tijdens je stedentrip Istanbul een auto te huren die je probleemloos naar alle uithoeken van de stad en haar omgeving zal brengen. Of je nu op zoek bent naar een klein voertuig of een waar je met het hele gezin op comfortabele wijze in kunt plaatsnemen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Een auto huren Istanbul bij Hertz is dan ook absoluut geen enkel probleem.

Auto huren in Istanbul bij CarDelMar

Een tweede mogelijkheid waarover je beschikt is een auto huren bij CarDelMar. Bij dit autoverhuurbedrijf is het mogelijk om een auto meteen op te pikken bij aankomst op de luchthaven. Zowel op Atatürk Airport als op Sabiha Göcken Airport is dat het geval. Het aanbod van CarDelMar mag dan iets minder uitgebreid zijn dan deze van Hertz, dat neemt niet weg dat je hier als reiziger probleemloos die auto terug kunt vinden om jouw stedentrip Istanbul tot een absoluut succes te maken. Bovendien ben je hier steeds verzekerd van een zeer toegankelijk prijskaartje en ook dat is uiteraard mooi meegenomen. Na afloop van je stedentrip kan je, je huurauto gewoon terug op de luchthaven achterlaten waardoor je geen tijd hoeft te verliezen!

auto-huren-stedentrip-hertz
 • Beste prijsgarantie
 • Geen annuleringskosten
 • Geen extra kosten
Klantbeoordeling

6,0

BEKIJK AANBOD
autoeurope-autoverhuur
 • Geen creditcardkosten
 • +60 jaar ervaring
 • Mobiele apps
Klantbeoordeling

7,1

BEKIJK AANBOD
cardelmar-auto-huren
 • Geen eigen risico
 • Gratis annuleren
 • Geen extra kosten
Klantbeoordeling

8,1

BEKIJK AANBOD
cheapcars-autoverhuur
 • Gratis annuleren
 • +1000 aanbieders
 • Geen extra kosten
Klantbeoordeling

6,0

BEKIJK AANBOD
alamo-autoverhuur
 • No-Risk garantie
 • +2000 locaties
 • Geen extra kosten
Klantbeoordeling

7,4

BEKIJK AANBOD

Als echte voetballiefhebber hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen dat Istanbul ook op vlak van deze fantastische sport haar bezoekers heel wat moois te bieden heeft. De Turkse stad staat er namelijk om bekend de drie grootste voetbalploegen van Turkije te huisvesten. We hebben het hierbij uiteraard over Beşiktaş, Fenerbahçe en Galatasaray. Tijdens een stedentrip Istanbul is het voor voetballiefhebbers absoluut een aanrader om een wedstrijd van een van deze Turkse topploegen bij te wonen. Met een beetje geluk betreft het een onderlinge derby die altijd op het scherpst van de snee wordt gespeeld of kan je een Europese avond beleven in de Europa League of de Champions League. In ieder geval, voetballiefhebbers die op zoek zijn naar een bijzondere stad om een fantastische wedstrijd te beleven zijn in Istanbul ongetwijfeld aan het juiste adres.

6 voetbaltempels

Dat Istanbul een stad is met een hart voor voetbal blijkt ook uit de aanwezigheid van zomaar even zes voetbaltempels. De bekendste is ongetwijfeld het Atatürk Olympisch Stadion. Hier werkt de (onbekende) voetbalploeg Istanbul BB haar thuiswedstrijden af. Het is een indrukwekkend stadion dat plaats biedt aan zomaar even 81.283 toeschouwers. Hiermee is het meteen ook de grootste van Turkije. Op de plaats waar het BJK Inönüstadion was gelegen, de voormalige thuisbasis van de voetbalploeg Beşiktaş verrijst de “Vodafone Arena” met een capaciteit van 41.903 bezoekers.

Fans van de populaire voetbalploeg Fenerbahçe kunnen hun ploeg aan het werk zien in het tweede grootste stadion van het land, namelijk in het Şükrü SaracoÄŸlustadion. Deze biedt plaats aan 50.509 toeschouwers en wordt algemeen beschouwd als een van de betere en modernste van Europa. Maar weinig stadions in de wereld ademen tijdens een thuiswedstrijd zoveel sfeer uit als de Türk Telekom Arena. In dit stadion werkt de derde topploeg van de stad Galatasaray haar thuiswedstrijden af en dat is iedere keer opnieuw een belevenis. Met ronduit indrukwekkende tifo’s en een capaciteit van 52.500 die voor toppers altijd ten volle wordt benut is voetbal hier echt altijd een feest!

Geen stadion tours mogelijk

Ondanks het feit dat de inwoners van Istanbul trots zijn op hun voetbalploegen is het niet mogelijk om een stadion tour te boeken. Geen enkel stadion wordt op deze manier opengesteld voor het publiek. Wat je eventueel wel kan doen is een bezoek brengen aan het Galatasaray Sports Club Museum. Deze bevindt zich in de Galatasaray School in de stad. Het bezoeken van het museum in het stadion van Fenerbahçe is dan weer niet mogelijk zonder dat je over een speciale fankaart beschikt. Bovendien wordt dit museum eerder sporadisch opengesteld voor het publiek waardoor je sowieso reeds bijzonder veel geluk moet hebben. Vanuit de toeristische dienst van de stad zouden op dit ogenblik nog geen specifieke voorstellen zijn gedaan om de stadions toegankelijker te maken voor (buitenlandse) bezoekers. Wil je toch kennismaken met bijvoorbeeld het Atatürk Olympisch Stadion? Dan zit er niets anders op dan een echte wedstrijd bij te wonen!

Forza-voetbalreizen
 • Forza garanties
 • Compleet aanbod
 • Scherpe prijzen
Klantbeoordeling

7,4

BEKIJK AANBOD
voetbalreizen
 • +10 jaar ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • Incl. ontbijt
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD
Voetbalreizen online
 • Wedstrijd bescherming
 • Scherpe prijzen
 • SGR-Garantie
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD
 • Op stedentrip vanaf Eindhoven, goedkoop op vakantie

  Wanneer je woonachtig bent in de omgeving van Eindhoven of wanneer je de drukte van andere Nederlandse luchthavens zoals deze van Schiphol het liefst wil ontwijken kan je

  Lees verder
 • shoppen Londen oxford street

  Londen, heerlijk shoppen voor ieders budget

  Ieder jaar opnieuw boeken veel mensen een stedentrip Londen, niet alleen om er kennis te maken met de vele bezienswaardigheden van de stad, maar ook om er heerlijk te gaa

  Lees verder
 • Parkeren bij vliegveld Schiphol, zorgeloos op vakantie

  Wanneer je met de auto naar de luchthaven van Schiphol reist zal je deze altijd met een gerust hart willen parkeren. Niets is namelijk zo vervelend om op vakantie te m

  Lees verder
 • Met de trein op stedentrip, stedentrips binnen handbereik

  Steeds meer mensen die een stedentrip boeken kiezen er voor om gebruik te maken van de trein als transportmiddel. De treinen van NS International waaronder de Thalys, ICE

  Lees verder
 • Waar moet je op letten bij het huren van een auto?

  Indien je er tijdens je stedentrip voor kiest om een auto te huren zijn er verschillende punten waar je bij voorkeur de nodige aandacht aan moet spenderen. Een auto huren

  Lees verder
 • Openbaar vervoer eindhoven

  Openbaar vervoer naar vliegveld Eindhoven

  Ben je er niet zo voor te vinden om je met eigen vervoer in het drukke verkeer in en rond Eindhoven te moeten begeven? Dat hoeft ook helemaal niet! Gelukkig kan je ook me

  Lees verder
 • Met de bus op stedentrip, goedkoop en comfortabel reizen

  Wat zou je er van denken om voor je volgende stedentrip het roer eens helemaal om te gooien? Vergeet die lange wachttijden op luchthavens of die vaak enorme drukte op tre

  Lees verder
 • musicals New-york

  Musicals in New York, een unieke ervaring

  Wanneer je er voor hebt gekozen om een stedentrip New York te boeken krijg je een enorm uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voorgeschoteld. Zowel tijdens de dag als na he

  Lees verder
 • Musicals in Londen, een onvergetelijke ervaring

  Tijdens een stedentrip Londen zal je er niet voor willen kiezen om 's avonds gewoon in je hotel of andere accommodatie te blijven. Londen is namelijk een stad die je de k

  Lees verder
 • online stedentrip boeken

  Online stedentrip boeken financieel zeer interessant

  Zou je graag binnenkort een stedentrip boeken, maar wil je het kostenplaatje van je reis zoveel mogelijk beperken? In dat geval kan het voor jou een interessante mogelijk

  Lees verder

Over Stedentripidee

Op stedentripidee.nl vindt u de leukste aanbiedingen voor uw geweldige stedentrip.!

Waarom Stedentripidee?

 • Groot aanbod stedentrips
 • Zeer veel steden informatie
 • Direct boeken en alle informatie verzameld

Handige links

Partners