• Groot aanbod stedentrips
 • Zeer veel steden informatie
 • Direct boeken en alle informatie verzameld

Wie Porto zegt denkt uiteraard meteen aan de gelijknamige alcoholische drank. Porto is echter veel meer dan dat. Wanneer je er voor kiest om een stedentrip naar deze stad te ondernemen kan je namelijk niet alleen genieten van de beste wijnen, daarnaast wordt je ook op culinair niveau helemaal verwend. Ben je een echte cultuurliefhebber? Ook dan kan je, je hart ophalen in deze stad die werkelijk bulkt van de oude straten waarlangs je statige, historische gevels kunt terugvinden die tal van indrukwekkende culturele schatten huisvesten. Tel hier ook nog eens het uitnodigende nachtleven bij op evenals het aangename klimaat en je hebt meteen enkele goede redenen om een stedentrip Porto te ondernemen!

Bezienswaardigheden in Porto

Tussen de vele aperitiefjes door zal je tijdens je stedentrip Porto graag ook de nodige tijd willen uittrekken om kennis te maken met de vele interessante bezienswaardigheden die deze Portugese stad te bieden heeft. Wij hebben de belangrijkste die je absoluut niet over het hoofd mag zien alvast even voor jou op een rijtje gezet:

 • Sé Catedral do São Francisco

De Sé Catedral do São Francisco is in verschillende opzichten een van de interessantste bezienswaardigheden die er in Porto is terug te vinden. Het is namelijk een van de weinige gebouwen in de stad die haar oorsprong vindt in de middeleeuwen. Bovendien is het ook meteen de enige gotische kathedraal van Porto. Hoewel het gebouw er van buitenaf reeds behoorlijk indrukwekkend uitziet is het vooral het interieur dat het aanschouwen meer dan waard is. Deze bestaat immers uit fijn houtsnijwerk wat het tot een van de meest indrukwekkende barokke interieurs in heel Portugal maakt.

 • Ribeira

Ribeira is ongetwijfeld het meest bezienswaardige stadsdeel van Porto. De authentieke uitstraling van Porto is hier dan ook het best te aanschouwen. Door de jaren heen zijn er behoorlijk veel investeringen gedaan om deze wijk extra aantrekkelijk te maken voor toeristen, maar dat is helaas niet overal gelukt. Op verschillende plaatsen is ze nog steeds een beetje verwaarloosd, maar dat doet geen afbreuk aan het bezienswaardige karakter van het stadsdeel. De Ribeira is bovendien een van de beste locaties in de stad om een foto te maken van de prachtige Dom Luis I-brug, eveneens een van de top bezienswaardigheden van de stad.


 • Igreja de São Francisco

De Igreja de São Francisco is een prachtige kloosterkerk die is opgetrokken in een gotische stijl. Ook voor dit gebouw geldt dat de echte schatten in het interieur zijn terug te vinden. Je vindt hier namelijk ronduit indrukwekkend houtsnijwerk terug dat dateert uit de achttiende eeuw. De prachtige figuren die je in de kerk kan aanschouwen zijn trouwens allemaal voorzien van een laag bladgoud wat ze een extra waardevolle toets geeft. Liefhebbers van kunst mogen tijdens een bezoek aan de Igreja de São Francisco zeker en vast niet de losstaande kloostergebouwen over het hoofd zien. Hier is namelijk een prachtige, diverse collectie schilderijen terug te vinden.

 • Ponte D. Luís I

De Ponte D. Luís I is voor Porto wat de Brooklyn Bridge voor New York is. Tijdens een stedentrip Porto mag deze bezienswaardigheid dan ook absoluut niet op je verlanglijstje ontbreken. De Ponte D. Luís I zoals die vandaag de dag te aanschouwen valt is voortgevloeid uit het winnende ontwerp van een wedstrijd die werd gehouden in 1879. De brug opende feestelijk in 1886 en bestaat uit 172 meter koord. Het is niet alleen een van de bekendste monumenten van de stad, bovendien heb je vanaf de brug ook een prima uitzicht over de omgeving. Mede omwille van deze reden staat het in de Tripadvisor 2015 Awards op de 3de plaats in de lijst met de 10 interessantste bezienswaardigheden van Portugal.

 • Torre dos Clérigos

De Torre dos Clérigos is een prachtig bouwwerk dat is opgetrokken uit granieten stenen. Het is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de bekendste bezienswaardigheden van Porto en dat heeft alles te maken met het ongelofelijke panorama dat je verkrijgt wanneer je de 240 trappen in de toren beklimt. Alle reizigers die Porto bezoeken zijn het er dan ook over eens dat je van hieruit het meest indrukwekkende uitzicht hebt over niet alleen de stad, maar ook over diens omgeving.

 • Palácio da Bolsa

Het Palácio da Bolsa mag dan op het eerste zicht slechts een mindere populariteit genieten, toch is het een van de belangrijkste, historische bezienswaardigheden die Porto rijk is. Het statige pand is vandaag de dag terug te vinden op de locatie waar vroeger het zogenaamde Sint-Francisklooster stond. Het gebouw is opgetrokken uit een neoklassieke stijl en is terug te vinden in het oude, commerciële stadscentrum. Tijdens een bezoek aan het Palácio da Bolsa is het een absolute must om een bezoek te brengen aan de prachtige Arabische hal, maar ook de grote binnentuin nodigt uit om even in te vertoeven.

 • Parque da Cidade

De groene long van Porto wordt gevormd door het Parque da Cidade. Het park geniet een prachtige ligging op een boogscheut van de zee en heeft bovendien een aantrekkelijk strand waarop het heerlijk vertoeven is. Niet alleen toeristen vinden het geweldig om hier het drukke stadsleven even te ontvluchten, ook de inwoners van Porto komen hier maar wat graag joggen, picknicken en zelfs surfen!

 • Barros Porto Wijnkelder

De stad Porto is onlosmakelijk verbonden met wijn. Reeds in de 15de eeuw wordt hier van druiven uit de Dourovallei de sterke, rode wijn gemaakt die haar naam te danken heeft aan de stad. Ook vandaag de dag vormt deze alcoholische drank nog steeds een zeer belangrijke troef van Porto en dat willen lokale bedrijven graag met toeristen delen. Tijdens een stedentrip Porto is het voor wijnliefhebbers dan ook een absolute must om een bezoek te brengen aan de Barros Porto Wijnkelder. De kelders van dit wereldwijd bekende bedrijf zijn niet alleen ronduit indrukwekkend, het spreekt voor zich dat je eveneens de mogelijkheid hebt om een of meerdere wijnen te degusteren.

Openbaar vervoer in Porto

Het openbaar vervoer van de stad Porto is uitstekend geregeld en biedt je als reiziger enkele zeer interessante mogelijkheden om je niet alleen doorheen de stad, maar ook snel naar de buitenwijken te verplaatsen. In 2002 opende in Porto namelijk het 60 kilometer lange sneltramnetwerk. Deze bevindt zich deels onder de grond en biedt uitstekende connecties aan doorheen de stad. De metro van Porto bestaat uit in totaal 5 lijnen die samen 69 haltes aandoen. Alle plaatsen die zich in het stadscentrum bevinden zijn hierdoor vlot bereikbaar en dat zonder dat je rekening dient te houden met vervelende opstoppingen in het verkeer.

Wil je tijdens een stedentrip Porto niet alleen de stad zelf, maar ook delen van de omgeving met het openbaar vervoer ontdekken? In dat geval kan je nog altijd een beroep doen op de trein. Deze brengen je vanuit het centrum van de stad in een oogwenk naar de buitenwijken. Het is ook vandaag de dag nog steeds zo dat de meeste treinen slechts over een klasse beschikken. Hierdoor dien je geen rekening te houden met een prijsverschil, maar blijft het comfort in de trein relatief beperkt. Een andere mogelijkheid om je op voordelige wijze in Porto te verplaatsen is gebruikmaken van de bus. De dienstregeling hiervan is in handen van STCP die ook het tramverkeer regelt.

Opvallend genoeg is de bus in Porto een van de minst populaire mogelijkheden om verplaatsingen te doen. Veel inwoners van de stad zelf kiezen er net als toeristen vooral voor om de metro en zelfs taxi’s te gebruiken. Tijdens het spitsuur valt het dan ook meteen op dat nagenoeg de helft van de auto’s hier een taxi zijn. De reden? De ongelofelijk scherpe prijzen die door taxi’s in Porto net als in andere delen van Portugal in rekening worden gebracht. Let wel op dat de taxichauffeur bij vertrek de meter op nul zet, want dat durven ze wel eens te “vergeten”.

Een laatste mogelijkheid om de stad te ontdekken is het boeken van een boottocht. Op deze manier krijg je meteen een uitstekend beeld van de belangrijkste troeven die Porto te bieden heeft en je krijgt een enorme hoeveelheid aan informatie over de geschiedenis van de regio. Je kan een dergelijke rondvaart zowel tijdens de dag als na het ondergaan van de zon beleven. Ben je ook geïnteresseerd in een trip over de Douro? Boek deze dan voor aanvang van je stedentrip Porto extra voordelig via de website Viator.com!

Aanbod bekijken
 • Stedentrip Porto
 • Excursie-Douro-Valley
 • Porto-gemeentehuis-stedentrip-porto
 • Skyline-stedentrip-porto
stedentrips goedkoop
 • Leuke aanbiedingen
 • Groot assortiment
 • Online klantenservice
Klantbeoordeling

8,7

BEKIJK AANBOD
stedentrip aanbieding
 • Beste touroperator
 • +40 jaar ervaring
 • Enthousiast team
Klantbeoordeling

8,6

BEKIJK AANBOD
Gasamen-stedentrips
 • Voordelig reizen
 • Transfer mogelijk
 • Leuke aanbiedingen
Klantbeoordeling

8,9

BEKIJK AANBOD
Vergelijk stedentrips
 • Hotels en tickets
 • Excursies bijboeken
 • Transfer mogelijk
Klantbeoordeling

7,4

BEKIJK AANBOD
 • Beste prijs garantie
 • Geen extra kosten
 • 510.000 hotels
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD

Het merendeel van de reizigers die een vakantie of een stedentrip naar Porto boeken kiezen er uiteraard voor om daarvoor gebruik te maken van het vliegtuig. Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden al dan niet rechtstreekse vluchten aan naar Porto. Een rechtstreekse vlucht duurt vanuit Amsterdam zo’n kleine 2 uur en 30 minuten. Let wel, in veel gevallen is er sprake van een tussenlanding op Madrid of Lissabon. In dat geval kan de vluchttijd oplopen tot 6 uur of meer.

Goedkope vliegtickets naar Porto

Vliegen naar Porto hoeft absoluut geen dure aangelegenheid te zijn, in tegendeel. De populariteit van Porto op toeristisch vlak heeft er namelijk voor gezorgd dat door de jaren heen steeds meer luchtvaartmaatschappijen er voor hebben gekozen om de bestemming in haar aanbod op te nemen. Op de dag van vandaag kan je er wat dat betreft voor kiezen om een vlucht te boeken met TAP Portugal, de nationale luchtvaartmaatschappij van het land.

Andere mogelijkheden worden aangeboden door lagekostenmaatschappijen zoals Transavia, Ryanair en easyJet. Al deze verschillende prijsvechters beschikken over regelmatige vluchten naar Porto waardoor het boeken van goedkope vliegtickets naar deze bestemming absoluut kinderspel is! Wil je echt zeker zijn van het feit dat je de goedkoopste vliegtickets Porto boekt? In dat geval is het altijd interessant om een vergelijking tussen de actuele vluchten uit te voeren op WTC.nl of Vliegtickets.nl.

Van de luchthaven naar het centrum

Het Francisco Sá Carneiro Airport is de internationale luchthaven van de stad Porto. Deze is gelegen op een afstand van 16 kilometer van de luchthaven en is goed bereikbaar via de autosnelwegen A28 en A41. Heb je er niet voor gekozen om een auto te huren tijdens je stedentrip Porto? In dat geval zijn er nog twee manieren om de afstand tussen de luchthaven en het centrum te overbruggen.

In eerste instantie is er de metro. Deze rijdt iedere 20 minuten en zorgt voor een vlotte verbinding met het centrum van de stad. Neem je de metro, dan is lijn E (de paarse lijn) degene die je moet hebben. Eenmaal aangekomen in het centrum moet je even kijken naar de ligging van je accommodatie. Afhankelijk van deze locatie kan je overstappen op de metrolijnen A, B, C, D of F. Tijdens je eerste rit met de metro dien je rekening te houden met een toeslag van 0,50 euro voor het aankopen van een oplaadbaar Andante Azul of Blue Ticket.

Het is naast bovenstaande belangrijk om te weten dat er op moment van schrijven geen shuttle wordt ingelegd tussen de luchthaven en het centrum van Porto. De tweede mogelijkheid wordt dan ook aangeboden onder de vorm van de vele taxi’s die er aan de uitgang zijn terug te vinden. Wil je er zeker van zijn dat je, je stedentrip Porto in alle comfort en zonder zorgen kan aanvatten? In dat geval kan het ook interessant zijn om de transfer naar je accommodatie voor aanvang van je stedentrip te boeken via Viator.com. Dit is reeds mogelijk voor een zeer voordelige prijs vanaf 12,25 euro!

WTC-vliegtickets
 • 1.000.000+ klanten
 • 30 jaar ervaring
 • 1# van NL
Klantbeoordeling

8,3

BEKIJK AANBOD
vliegtickets-boeken
 • Beste aanbieder NL
 • Gratis annuleren
 • Goedkoopste tickets
Klantbeoordeling

9,1

BEKIJK AANBOD
vliegtickets-tix
 • Zoover Award 2015
 • Zoek op budget
 • Vluchten vergelijken
Klantbeoordeling

7,5

BEKIJK AANBOD
Schipholtickets
 • Eenvoudig boeken
 • Betrouwbaar
 • Online vergelijken
Klantbeoordeling

8,5

BEKIJK AANBOD
cheaptickets-vliegtickets
 • Betalen met iDeal
 • Snelle bevestiging
 • Online vergelijken
Klantbeoordeling

8,0

BEKIJK AANBOD

Porto is een van de meest toeristische steden die Portugal te bieden heeft. Dit valt grotendeels af te leiden uit de indrukwekkende toeristische infrastructuur waar deze stad over beschikt. Of je nu een voorkeur hebt voor het huren van een hotel, een appartement of een hostel, er is voor iedereen wat wils terug te vinden. Wat eveneens meteen bij het aanschouwen van de toeristische infrastructuur opvalt is het feit dat deze zeer toegankelijk is voor alle type reizigers. Zowel wanneer je uitsluitend genoegen wenst te nemen met een op en top luxueuze accommodatie als wanneer je vooral op zoek bent naar een goedkope overnachting beschik je over meer dan voldoende mogelijkheden om tegemoet te komen aan al je verwachtingen.

Goedkope hotels in Porto

Beschik je als reiziger slechts over een beperkt budget en wil je daarom graag verblijven in een van de verschillende goedkope hotels Porto? Dat kan! De populaire boekingssite Booking.com biedt je namelijk de mogelijkheid om een keuze te maken uit een groot aantal accommodaties die geboekt kunnen worden tegen een zeer voordelig prijskaartje. Enkele van de beste hotels in Porto die een zeer lage overnachtingsprijs hanteren zijn met name Moov Hotel Porto Centro, het Hotel Ibis Porto Centro en het Hotel Grande Rio. Overnachten bij deze hotels doe je steeds tegen een zeer aantrekkelijke prijs en dat terwijl je toch steeds kan genieten van comfortabel ingerichte kamers en een prima service.

Hostels in Porto

Jongeren of rugzaktoeristen die Porto bijvoorbeeld tijdens een rondtrip bezoeken zullen doorgaans geen nood hebben aan de extra faciliteiten van een hotel. Zij zijn doorgaans vooral op zoek naar een mogelijkheid om te overnachten tegen een zo voordelig mogelijke prijs. Wel, in dat geval is het voor jou interessant om tijdens een stedentrip Porto te verblijven in een van de verschillende hostels van de stad. Met name het PILOT Design Hostel & Bar is bijvoorbeeld een zeer populaire hostel waar je ongetwijfeld heel wat andere jonge en avontuurlijke reizigers zal ontmoeten. Een andere hostel die je gegarandeerd een comfortabele overnachting aanbiedt is het Rivoli Cinema Hostel. Deze is niet alleen uitstekend gelegen, daarnaast verblijf je hier reeds voor slechts een paar tientjes per nacht. Wil je tijdens jouw stedentrip Porto ook zo voordelig mogelijk overnachten? In dat geval is het beslist een goed idee om de hostels van de stad te ontdekken bij Hostelworld.com.

hotels-boeken-stedentrip-booking
 • Gratis annuleren
 • Nederlands
 • Breed aanbod
Klantbeoordeling

8,5

BEKIJK AANBOD
stedentrips goedkoop
 • Vergelijken
 • Extra voordeel
 • Geen boekingskosten
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD
Gasamen-stedentrips
 • Eenvoudig zoeken
 • Veilig betalen
 • Voordelig reizen
Klantbeoordeling

8,5

BEKIJK AANBOD
hostelworld
 • Boekingsgarantie
 • Geen boekingskosten
 • Goedkoop
Klantbeoordeling

9,1

BEKIJK AANBOD
 • Beste prijs garantie
 • Geen extra kosten
 • 510.000 hotels
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD

Niet alleen Porto, maar ook de regio Noord-Portugal is bijzonder bezienswaardig en bulkt van de diversiteit. Het is dan ook absoluut niet zo vreemd dat een groot aantal reizigers er voor kiest om tijdens een stedentrip Porto een auto te huren en de omgeving in te trekken. Wanneer je over een huurauto beschikt kan je op zeer comfortabele wijze en op je eigen tempo kennismaken met enkele zeer interessante troeven die deze omgeving te bieden heeft. Wat bijvoorbeeld te denken van de Minho regio die bekend staat als een van de best bewaarde geheimen van het land? Of misschien is een uitstap naar het Venetië van Portugal, namelijk Aveiro wel meer iets voor jou? Door een auto huren Porto behoort het allemaal tot de mogelijkheden!

Auto huren bij Hertz in Porto

Eén van ’s werelds populairste en meest betrouwbare autoverhuurbedrijven is ongetwijfeld Hertz. Ook in Porto beschikt ze over een vestiging. Wanneer je er voor hebt gekozen om op voorhand een huurauto te boeken kan je deze vaak reeds oppikken op de luchthaven. Op deze manier heb je de auto gedurende je volledige stedentrip ter beschikking waardoor je overal kan gaan en staan waar je wil. Het aanbod aan huurauto’s is in Porto iets minder uitgebreid in vergelijking met bijvoorbeeld de hoofdstad Lissabon, maar dat neemt niet weg dat je ongetwijfeld een auto zal vinden die perfect aan je verwachtingen zal weten te voldoen. Ben je vooral op zoek naar een kleine, compacte stadswagen voor tijdens je stedentrip Porto of wil je liever een stoere 4×4 of zelfs een heuse sportwagen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Auto huren bij CarDelMar in Porto

Een tweede zeer voordelig autoverhuurbedrijf die haar diensten aanbiedt in Porto is CarDelMar. Ook dit bedrijf biedt reizigers tijdens een stedentrip Porto de mogelijkheid om een keuze te maken uit een niet onaanzienlijk aantal huurwagens die eveneens bij aankomst op de luchthaven kunnen worden opgepikt. CarDelMar beschikt over een ruim aanbod aan huurauto’s die prima geschikt zijn om niet alleen het stadscentrum mee te ontdekken, maar ook de indrukwekkende natuurpracht van Noord-Portugal mee te ontdekken. Een auto huren Porto bij CarDelMar is dan ook ongetwijfeld een aanrader.

auto-huren-stedentrip-hertz
 • Beste prijsgarantie
 • Geen annuleringskosten
 • Geen extra kosten
Klantbeoordeling

6,0

BEKIJK AANBOD
autoeurope-autoverhuur
 • Geen creditcardkosten
 • +60 jaar ervaring
 • Mobiele apps
Klantbeoordeling

7,1

BEKIJK AANBOD
cardelmar-auto-huren
 • Geen eigen risico
 • Gratis annuleren
 • Geen extra kosten
Klantbeoordeling

8,1

BEKIJK AANBOD
cheapcars-autoverhuur
 • Gratis annuleren
 • +1000 aanbieders
 • Geen extra kosten
Klantbeoordeling

6,0

BEKIJK AANBOD
alamo-autoverhuur
 • No-Risk garantie
 • +2000 locaties
 • Geen extra kosten
Klantbeoordeling

7,4

BEKIJK AANBOD

Voetballiefhebbers kunnen tijdens een stedentrip Porto eveneens hun hart ophalen. De stad is namelijk ook de thuisbasis voor een van de beste ploegen van niet alleen Portugal, maar zelfs van Europa. FC Porto speelt haar thuiswedstrijden in het moderne Estádio do Dragão dat speciaal voor EURO 2004 werd gebouwd. Het stadion beschikt over tal van moderne faciliteiten en beschikt over een haast futuristische vormgeving die toch perfect in de omgeving lijkt op te gaan. Eén ding staat in ieder geval vast, ook reizigers die een hart hebben voor voetbal zullen in Porto de tijd van hun leven beleven!

FC Porto voetbalreis

Bij iedere voetballiefhebber klinkt de naam FC Porto ongetwijfeld bekend in de oren. Niet alleen doet deze Portugese topploeg ieder jaar in eigen land mee voor de prijzen, daarnaast weet het ook op Europees niveau vaak een goede prestatie neer te zetten. Met een beetje geluk kan je zomaar tijdens je stedentrip een absolute topmatch in de Champions League bijwonen. FC Porto werd opgericht in het jaar 1893 en mocht door de jaren heen heel wat absolute topspelers verwelkomen. Enkele namen die ongetwijfeld een belletje doen rinkelen zijn met name de Portugezen Ricardo Carvalho, Ricardo Quaresma, Bruno Alves en Paulo Ferreira. Ook verschillende Braziliaanse sterspelers waaronder Hulk, Anderson en Pepe maakten ooit deel uit van de ploeg.

Op voetbalreis naar Porto?

Wil je eigenlijk uitsluitend een reis naar Porto ondernemen om er de sterren van de plaatselijke Portugese eersteklasser aan het werk te zien? Dat kan! Voetbalreizen.com biedt je iedere thuiswedstrijd de mogelijkheid om er bij te zijn! Er kunnen verschillende pakketten worden aangekocht, al dan niet inclusief vlucht waardoor je zelf geen omkijken meer hebt naar jouw voetbaltrip. Door het boeken van een van de voetbalreizen Porto via Voetbalreizen.com zorg je er niet alleen voor dat er je heel wat zaken uit handen worden genomen, daarnaast kan je doorgaans ook nog eens rekenen op een financieel voordeel en ben je verzekerd van een ticket op een goede plaats in het stadion. Dat laatste is vooral voor topwedstrijden absoluut niet evident! Ook een voetbalreis Porto boeken? Aarzel dan niet langer en ontdek snel de mogelijkheden die Voetbalreizen.com je op dit vlak te bieden heeft!

Stadiontour Estádio do Dragão

Wil je graag kennismaken meteen van de modernste stadions van Europa? Zou je graag de heilige grasmat van FC Porto willen betreden? Onmogelijk? Absoluut niet! Omdat het bestuur evenals de stad Porto zoveel mogelijk bezoekers kennis wil laten maken met hun sportieve trots heeft men er voor gekozen om een mooie stadiontour te organiseren. Deze tour kan iedere dag aangevat worden om 11h00, 12h00, 15h00 en 16h00. Let wel, er kunnen afwijkende tijdstippen van toepassing zijn op matchdagen en tijdens de zomermaanden worden er veelal extra tours ingelast. De rondleiding doorheen het stadion duurt zo’n 45 minuten en geeft je een ruime blik achter de schermen. Zo bezoek je de perszaal, de grasmat, de kleedkamers en de bekerzaal. Voor voetballiefhebbers is dit een niet te missen activiteit tijdens hun stedentrip Porto!

Forza-voetbalreizen
 • Forza garanties
 • Compleet aanbod
 • Scherpe prijzen
Klantbeoordeling

7,4

BEKIJK AANBOD
voetbalreizen
 • +10 jaar ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • Incl. ontbijt
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD
Voetbalreizen online
 • Wedstrijd bescherming
 • Scherpe prijzen
 • SGR-Garantie
Klantbeoordeling

8,8

BEKIJK AANBOD
 • Verken Dublin in een Hop on Hop Off bus

  Heb je een stedentrip Dublin geboekt, maar verblijf je slechts enkele dagen in deze Ierse stad? Wil je tijdens je korte verblijf graag zoveel mogelijk van de stad gezien

  Lees verder
 • Waar moet je op letten bij het huren van een auto?

  Indien je er tijdens je stedentrip voor kiest om een auto te huren zijn er verschillende punten waar je bij voorkeur de nodige aandacht aan moet spenderen. Een auto huren

  Lees verder
 • handbagage ryanair

  De afmetingen en regels van de handbagage bij Ryanair

  Wanneer je er voor kiest om voor je stedentrip een vlucht met Ryanair te boeken en je graag de kostprijs van je vlucht zoveel mogelijk wenst te beperken kan het interessa

  Lees verder
 • Met de trein op stedentrip, stedentrips binnen handbereik

  Steeds meer mensen die een stedentrip boeken kiezen er voor om gebruik te maken van de trein als transportmiddel. De treinen van NS International waaronder de Thalys, ICE

  Lees verder
 • Openbaar vervoer eindhoven

  Openbaar vervoer naar vliegveld Eindhoven

  Ben je er niet zo voor te vinden om je met eigen vervoer in het drukke verkeer in en rond Eindhoven te moeten begeven? Dat hoeft ook helemaal niet! Gelukkig kan je ook me

  Lees verder
 • Parkeren bij vliegveld Schiphol, zorgeloos op vakantie

  Wanneer je met de auto naar de luchthaven van Schiphol reist zal je deze altijd met een gerust hart willen parkeren. Niets is namelijk zo vervelend om op vakantie te m

  Lees verder
 • Musicals in Londen, een onvergetelijke ervaring

  Tijdens een stedentrip Londen zal je er niet voor willen kiezen om 's avonds gewoon in je hotel of andere accommodatie te blijven. Londen is namelijk een stad die je de k

  Lees verder
 • Alles over winkels op Schiphol

  De luchthaven van Schiphol wordt tot één van de beste luchthavens van Europa gerekend. Dit niet alleen omwille van de veiligheid en de hoge mate aan service die je

  Lees verder
 • musicals New-york

  Musicals in New York, een unieke ervaring

  Wanneer je er voor hebt gekozen om een stedentrip New York te boeken krijg je een enorm uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voorgeschoteld. Zowel tijdens de dag als na he

  Lees verder
 • shoppen Londen oxford street

  Londen, heerlijk shoppen voor ieders budget

  Ieder jaar opnieuw boeken veel mensen een stedentrip Londen, niet alleen om er kennis te maken met de vele bezienswaardigheden van de stad, maar ook om er heerlijk te gaa

  Lees verder

Over Stedentripidee

Op stedentripidee.nl vindt u de leukste aanbiedingen voor uw geweldige stedentrip.!

Waarom Stedentripidee?

 • Groot aanbod stedentrips
 • Zeer veel steden informatie
 • Direct boeken en alle informatie verzameld

Handige links

Partners